Selasa, 26 Januari 2016

Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids

 Assalamualikum semua :-)

Anda pernah dengar tak tentang Jus caliph?meh saya nak share sikit apa itu Caliph Supplement..baca sampai habis ye ;-)
Soalan Lazim Caliph Sunnah Supplement for Kids.

1. Apakah Jus Caliph?Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

2. Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?Jus Caliph mengandungi 'GRED TERBAIK' :...

* Kurma
* Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 63,

3. Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?
Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :

** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

4. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai 'PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR' kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

5. Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.
Saya Naa..pengedar sah Caliph Supplement Terengganu id No: PGR 137.anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang prodak TERHANGAT ni,meh kita borak-borak..whatsapp saya 011-3913 7911.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
❤Kalau suka tekan LIKE.
❤Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang semua... 
Copyright 2016 Reserved to Kasih Aamina Design By Cik Nurfarah